FA KIT 4 SPORT BLOG

Vacantie naar Griekenland. Mogen we gaan?

Australia, New Zeeland, Germany, Servië, Cyprus, Oostenrijk, Slowakije, Slovenië, Malta, China, Kroatië, Tsjechië, Skopje, Libanon, Litouwen, Albanië, Bulgarije, Estland, Israel, Japan, Montenegro, Roemenië, Denmark, Finland, Zwitserland.

Lees meer »

Oneerlijke beleid sport vereniging

Vanavond op de ouderbijeenkomst kan ikzelf geen kritische vragen stellen, omdat ik nog met mijn gezin in Kreta ben. Ons voetbal vereniging vindt dat de bijeenkomst voor de start van de beker moet plaatsvinden, dus zij konden/wilden de bijeenkomst niet uitstellen. Zoals een aantal van jullie weten was ik de afgelopen jaren zeer fanatiek als coach/trainer. Om een aantal redenen ben ik daar afgelopen seizoen mee gestopt. De club kent deze redenen en graag wil ik jullie ook bewust maken van het oneerlijke beleid bij de sport vereniging , danwel in het jeugdvoetbal. Voor ieder kind wordt evenveel contributie betaald, echter er is een enorm verschil wat een kind in een selectieteam hiervoor terugkrijgt t.o.v. een "gewoon" team, een aantal voorbeelden in willeleurige volgorde:

Lees meer »

Dé reden waarom ieder jeugd sportteam een EHBO koffer moet hebben

Er zijn in ons land een hele hoop jeugd sportteams te vinden. Van voetbal tot aan hockey, als het aankomt op sport zijn er echt talloze mogelijkheden. Nu is het alleen zo dat er een hoop sportteams zijn die nog niet beschikken over een goede EHBO koffer. Ze denken dat het niet nodig om een goede EHBO kit 4 sport in huis te hebben, bij de jeugd gaat het er niet zo ruw aan toe toch? Dit zou je misschien denken, echter klopt dit beeld niet. Het is juist voor jeugd teams van cruciaal belang dat zij beschikken over de juiste EHBO kit 4 sport. Waarom is dit zo belangrijk? Dat gaan we jou vandaag laten zien!

Lees meer »

FASPORT - VOORKOM BLESSURES

1. Een goed trainingsschema2. Goede warming up3. Goede schoenen4. Goede kleding5. Oefeningen om je spieren te versterken6. Drink voldoende7. Eet voldoende8. Gebruik Goede materialen 9. Eindig altijd met een cooling down10. Luister naar signalen van je lichaam

Lees meer »

FASPORT - Oogspoel ampul

Speciale vloeistof om ogen mee te reinigen als er onverhoopt een vloeistof of deeltje in is gekomen! Met dit steriele water (eenmalig te gebruiken!) reinig je het oog snel en effectief.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem